Galéria

Annyi féle lehet egy pillanat! Ami ma hétköznapi, holnap már emlék. Örökítsük meg ezeket egy jó hangulatú, nevetéstől hangos, fesztelen fotózáson, ahol a fókuszban a Te családod áll!

Mire számíthatsz a Családi fotózás alkalmával?

Fontos! 

Minél több fő vesz részt, illetve minél kisebbek a gyerekek, annál több időt szánjatok a fotózásra, hogy az Ő igényeik mentén tudjunk haladni!

Egy kismama fotó lehet szépséges, éteri és intim épp úgy, ahogyan szexi, vicces, vagy akár vagány. A lényeg, hogy azt adja vissza, amilyen Te vagy várandósan! Azokat az érzéseket fogom megörökíteni, amelyek évek, évtizedek múltán mosolyt, a boldog emlékezés könnyeit vagy szívből jövő kacagást csalnak elő.

Mikor ajánlom a Kismama fotózást?

Én is emlékszem még, milyen volt a Gyermekeimet először a karomban tartani, milyen volt a babaillat, milyen az első kis fintor, az első kis mozdulat…Egy Gyermek születésekor nemcsak Baba, de Édesanya és Édesapa is születik.
Ha Te is szeretnéd ezt a legelső időszakot életre szólóan, méltó módon, szeretetben és érzékenyen megörökíteni, az Újszülött fotózáson mindezt megkapod.

Mikor ajánlom az Újszülött fotózást?

Az Újszülött fotózás esetén is előre rögzítjük a részleteket, azonban itt a Baba
igényeihez alkalmazkodva, akár menet közben is többször megállunk vagy
változtatunk.

Az újszülötteket minden esetben a saját otthonukban fotózom!

A női szépség ábrázolása mindig is a kedvenc témáim közé tartozott.
Lásd Magad egy külső szemlélő által!
Alkossunk egy olyan sorozatot, amely izgalmas, szexis, mégis elegáns és érzékeny képet fest mindarról, ami a lelkedben él!
Édesanyaként és Feleségként tudom, milyen fontos és nehéz, hogy megmaradjunk NŐ-nek is. Ennek kidomborításában, ábrázolásában és megörökítésében fogok Neked is segíteni akár több, akár kevesebb ruhát szeretnél viselni a fotózáson.
Ez a nap CSAK Rólad szól, egy szép smink és frizura mellett közösen megtaláljuk a legelőnyösebb beállításokat, pózokat. Hidd el, nem fogsz csalódni! A végeredmény olyan lesz, amit nagymama korodban is büszkén mutogatsz majd 🙂

Egy profi fotó sokszor ajtókat nyit ki Előtted! Már megírtad a CV-det, frissítetted a LinkedIn profilod, minden tökéletes, miért pont a fényképed ne lenne az?
Szánj magadra időt és energiát, készítsünk olyan fotókat Rólad, amelyek

Kérésre fodrászt és sminkest is biztosítok!

Olyan képeket szeretnél, amelyek mesterkéltség és divatjamúlt beállítások nélkül adják el a termékeidet vagy szolgáltatásaidat? Akkor a Lifestyle stílusú reklámfotózás szolgáltatásom Neked való! 
Legyen szó ruhákról, ékszerekről, vagy akár egy szolgáltatást támogató fotózásról, jó helyen jársz! Fókuszban a természetes mozdulatok, a beállítás nélküli, tevékenységet vagy terméket hangsúlyozó szemlélet áll.
Kérésre akár saját gyártású modelleket is biztosítok 
Az elkészült képeket felhasználhatod üzleted, weboldalad, közösségi média felületeid, vagy akár blogcikkeid népszerűsítéséhez is.

Építsd saját vagy termékeid márkáját Lifestyle stílusú reklámfotókkal!